Kosárlabda

2023.03.04. 09:00

A bajnokcsapat látogat Oroszlányba

Nehéz feladat vár az MVM-OSE alakulatára.

Kun Attila

Az MVM-OSE Lions a Falcót fogadja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Kosárlabda, NB I. A, férfi, alapszakasz, 22. forduló 
MVM-OSE Lions–Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat, 18 óra. 

Jól jött a válogatott szünet az oroszlányi kosárlabdacsapatnak, amely az utolsó két mérkőzését egyaránt elveszítette, legutóbb, Szolnokon ráadásul csúnya, 96-59-es pofonba szaladt bele. A Lions így jelenleg a 10. helyen áll az alapszakaszban és egyre halványul az esélye arra, hogy bejusson a legjobb nyolc közé, ami felsőházi rájátszást érne a számára. A csapat helyzetét nehezíti, hogy holnap hazánk legjobb együttese, a bajnoki címvédő és jelenleg is az első helyen álló Falco látogat hozzá. A szombathelyiek legutóbb elveszítették a bajnokság rangadóját Szolnokon (80-78), így már csak egy győzelem az előnyük az Olajbányász előtt, vagyis számukra is minden további siker fontos ahhoz, hogy az alapszakasz élén végezzenek. Az esélyek eléggé egyértelműek, de az MVM-OSE-nak saját közönsége előtt mindent meg kell tennie azért, hogy minél jobban megnehezítse a bajnokcsapat dolgát. 

– Ellen kell állnunk a fizikai erejüknek és cseles, türelmes játékkal kell felvennünk a versenyt a nagyon erős szombathelyi csapattal – nyilatkozta Simon Petrov, az MVM-OSE Lions vezetőedzője. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában