Helyi sport

2023.02.15. 09:30

Nagyon sima meccset nyert a TRSE

Zsinórban nyolcadik bajnoki győzelmét aratta a tatabányai hölgykoszorú.

Kun Attila

A TRSE (jobbra) ezúttal is simán verte a Viaduktot

Forrás: Flajsz Péter

A remek formában lévő, az előző hét mérkőzését egyaránt megnyerő TRSE a sereghajtó, az összes eddigi összecsapását elveszítő Viadukt vendége volt a hétvégi fordulóban. A Tatabánya célja nem is lehetett más, mint a győzelem megszerzése, ami a papírformának megfelelően könnyedén össze is jött. A házigazda csak az első szettben jutott 10 pont fölé, és az egész mérkőzésen összesen mindössze egy játszmagyőzelemre elegendő pontot szerzett. Szabados István együttese 45 percnyi játék után zsebelte be a győzelmet és ezzel egyrészt tartja második helyét a bajnokságban, másrészt készülhet a listavezető, az összes eddigi mérkőzését megnyerő Kispest elleni hétvégi, hazai csoportrangadóra.

Szabados István: – A mai mérkőzésen az volt a célunk, hogy a lehető legnagyobb arányú győzelmet arassuk. A lányok fegyelmezetten játszottak, maximálisan teljesítették, ahogyan kértem is tőlük. Ez a győzelem egy kis lépés volt a céljaink elérése felé. A következő mérkőzésünkön, immár hazai pályán igyekszünk folytatni jó szériánkat. Gratulálok a csapatnak. 

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, alapszakasz, női
Viadukt SE–Tatabányai RSE 0-3 (-11, -5, -9)
Budapest, 20 néző, vezette: Gubicz I.
TRSE: Kárpáti, Torma, Kocsis, Horváth, Nagy, Balabás. Csere: Szabó (libero). Vezetőedző: Szabados István.

 

Címkék#trse

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában