Kézilabda

2023.02.06. 15:25

Magabiztos győzelmet aratott a Komárom

A KVSE női csapata végig vezetve verte a Pénzügyőrt.

Kun Attila

Simsik Cyntia hat góllal segítette a Komáromot

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Kézilabda, NB I. B, női, 17. forduló

Pénzügyőr SE–Komárom VSE 26-34 (15-19)

Budapest, vezette: Kovács-Sebők S., Vastag-Réti R. R.

Komárom: Bőle – Orbán 1, Gengeliczky 1, Világos 8, Ogonovszky 6, Gerencsér 2, Simsik 6/5. Csere: Sándor-Györkös (kapus), Bízik, Ács 3, Szabó-Kovacsicz 1, Karalyos 1, Gál 3, Temes 2/1. Vezetőedző: Neukum Tamás.

Hétméteresek: 3/1, illetve 7/6.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc.

Az előző két mérkőzését elveszítő Komárom nyitott védekezéssel kezdte a találkozót, amivel meg is lepte ellenfelét. Bár a KVSE sok hibával játszatott, kellő akarattal és jó ritmussal, az összecsapást végig uralva szerezte meg a győzelmet és ezzel feljött az ötödik helyre. A komáromi csapatban ezúttal mutatkozott az újonnan igazolt, ezúttal a hétméteresekre becserélt (és egyet ki is védő) kapus, Sándor-Györkös Rebeka, valamint a két gólt szerző Gerencsér Fanni. A mindössze 18 esztendős Bőle Maja végigvédte a találkozót a vendégcsapatban.

Neukum Tamás: – Előremutató és önbizalomnövelő mérkőzés volt, remélem, hogy ezzel a sikerrel elindulunk felfelé. Gratulálok a játékosaimnak, köztük természetesen a csapatban ezúttal bemutatkozóknak is!

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában