Foci

2023.02.22. 09:06

Kecskéden maradt a Sváb Kupa

Címkék#sváb

A Sváb Kupa 18. sorozata indult idén útjára, az eltelt esztendőkben nem akadt sok olyan év, amikor ne a Kecskéd hódította volna el. Idén az utolsó forduló akár meglepetést is tartogathatott, hiszen a Kecskéd négy, a Vértessomló pedig öt ponttal érkezett február közpén Környére.

Kemma.hu

Kecskéd nyerte ismét a kupát

Forrás: kornye.hu

A nyitómeccsen úgy tűnt, hogy esélyes a Kecskéd trónfosztása, hiszen a játékosaik látványosan nem találták a helyüket a pályán a Várgesztes ellen, s bár sikerült két gólt is rúgniuk, a gesztesiek háromszor rezgették meg a hálójukat. A házigazdák ellen öt gólt szerzett a Várgesztes, ám ugyanennyit kapott is, tehát a meccs döntetlennel zárult, a somlóiaktól pedig 7:2 arányú vereséget szenvedtek. Attól a Vértessomlótól, amelyik az előző fordulóhoz hasonlóan játékos hiánnyal küszködött, olyannyira, hogy átmenetileg ismét a Várgesztestől „igazoltak”. 

A Somló a vendéglátókat 3:1-re verte el, a Kecskédtől viszont 2:1-re kikapott. A Kecskéd Környét is felülmúlta 6:0 arányban.
A fordulót így a Kecskéd és a Vértessomló is két győzelemmel, 6-6 ponttal zárta, így az egymás elleni eredmény billentette a mérleget a korábbi kupagyőztes javára, amely egyben a teljes sorozat elsőségét is jelentette. A Sváb Kupa 18. sorozatának második helyén a Vértessomló végzett, harmadik lett a Várgesztes, negyedik a Környe, írja a kornye.hu.

 

 


 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában