Kézilabda

2023.02.25. 12:19

Foghíjas csapattal utazik a MOL Tatabánya Csurgóra

A Kék Tigrisek ha foghíjas csapattal, betegekkel, „félsérültekkel” utaztak is a fővárosba, az FTC elleni rangadóra, nagyon szerettek volna nyerni. Ez nem jött össze, és így egyből szorosabb lett a tabella a harmadik–ötödik helyen. Most pedig egy újabb kemény ütközet vár Tombor Csaba vezetőedző gárdájára Somogyországban…

Kemma.hu

Sok hiányzója lesz a MOL Tatabányának

Fotó: Hagymási Bence

Kézilabda NB I., férfi, 16.forduló 
Csurgói KK – MOL Tatabánya KC 
Sótonyi László Sportcsarnok, szombat: 18 óra. 

Újabb rangadó vár a Tatabányára, ám, ha lehet, talán még kedvezőtlenebbek az előjelek, mint a Ferencváros elleni meccs előtt voltak. A szakmai stáb rendkívül nehéz helyzetben van, mert valamilyen fertőzésféle söpört végig az öltözőn, illetve többen kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak. 

– Arra panaszkodtam az FTC-mérkőzés után, hogy nálunk sok volt a maródi – emelte ki Tombor Csaba. – De a Fradi talán jobban is akarta a győzelmet, továbbá mi jobban megszenvedtük egy-egy húzóemberünk hiányát, a védekezésünk pedig korántsem volt kellően agresszív. Ezen változtatni fogunk Csurgón. Egész héten ezért gyakoroltunk. Az FTC ellen mindenki nyerni szeretett volna, nem jött össze, de nem vagyunk levertek. Viszont az tény, hogy nagy gondjaink vannak. Jelenleg nincs egészséges kapusunk. Két ifjúsági korú hálóőrrel a „fedélzeten” tréningezünk. Az említett fertőzés alaposan megviselte a társaságot. Egyelőre még azt sem tudom, hogyan tudunk kiállni a csurgói rangadóra. Mindenesetre én azt szuggerálom a srácoknak, hogy győzni megyünk, mindegy, milyen összeállításban. Úgy gondolom, ilyen esetben azoknak kell előrelépniük, akik egyébként kevesebb játéklehetőséghez jutnak. Azt ígérhetem, végig becsülettel küzdünk majd azért, hogy hazahozzuk a két bajnoki pontot.  

A rangadón Hargita G. és Markó G. játékvezetők fújják majd a sípot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában