Másodosztály

2023.02.18. 08:46

El kéne kezdenie a győzelmek gyűjtését a Dorogi FC-nek

A sereghajtó Dorog ezúttal otthon szerepel.

Kun Attila

A Dorog (piros-feketében) otthon szerepel

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A Dorog továbbra is a sereghajtó, 20. pozícióban áll a másodosztályban, három idei bajnokiján eddig két pontot szerzett és továbbra is küzd első 2023-as bajnoki győzelméért, illetve természetesen azért, hogy minél hamarabb elmozduljon a kiesőzónából. Marián Sluka vezetőedző együttese az előző fordulóban éppen a szlovák mester előző csapata, a Szentlőrinc otthonában ért el gól nélküli döntetlent. A negyedik helyezett szegediek az előző fordulóban szerezték meg első idei győzelmüket, a Haladást verték hazai pályán 3-0-ra. A helyezések és az eddig megszerzett pontok száma (39, illetve 18) alapján a Szeged a mérkőzés esélyese, de Marián Sluka természetesen bízik a jó eredményben. 

– Masszív, jól összerakott, rutinos gárda a szegedi, amely komoly kihívást jelent számunkra. Becsülettel felkészültünk a mérkőzésre, emellett jó hír, hogy Lénárth Tamás visszatérhet a csapatba. Vannak ugyan sérültjeink, de a szakmai stáb mindent megtesz azért, hogy ők is pályára léphessenek holnap. Ha mégsem tudnak, a bevetésre váró labdarúgóink ezúttal is bizonyíthatják, hogy helyük van a kezdőcsapatban – nyilatkozta lapunknak a Dorog vezetőedzője. 

NB II., 24. forduló 
Dorogi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, febr. 19., vasárnap, 14 óra. 

 

 

Címkék#dorogi fc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában