Futsal

2023.01.26. 20:30

Hibátlan maradt az etei csapat

Kialakult a négyes döntő mezőnye a megyei felnőtt férfi futsalbajnokságban.

Az Ete (piros-fekete mezben) mind a négy mérkőzését megnyerte

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Befejeződtek a csoportkör küzdelmei a megyei téli férfi felnőtt futsaltornán, így kialakult a legjobb négy mezőnye. A B-csoportban az Ete nem tudott hibázni, mind a négy ellenfelét legyőzte a két hétvégén keresztül tartó csoportmeccsek során, ezeken a mérkőzéseken ráadásul 33 gólt szerzett. A Naszály három győzelemmel és egy Ete elleni vereséggel futott be a második – még továbbjutó helyre. A harmadik helyen a Környe, a negyediken a Bana, az ötödiken pedig a Nagyigmánd végzett. 
Az A-jelű ötös jóval szorosabb volt, hiszen az első négy csapat között mindössze egy pont volt a különbség. A Szomód és az Ászár 7-7 pontot gyűjtve lett első és második, míg a Baj és a Bakonysárkány számára nem volt elég a két-két győzelem, 6 pontjukkal nem jutottak a négyes döntőbe. Az Ács a csoport utolsó helyén végzett, de legalább az Ászárt le tudta győzni. Az A-csoportban a bakonysárkányi Büki Csanád végzett a góllövőlista élén a maga 8 találatával, míg a B-ben az etei Gyüszi Levente 15 gólig jutott, így a négyes döntőben valakitől nagyon extra teljesítmény kellene, hogy őt letaszítsa majd a trónról. A mérkőzéseket Ácson és Bábolnán rendezték. 
A finálét egyébként vasárnap rendezik majd, ugyancsak Ácson. Itt tehát az Ászár KSE, a Bar-Nul Szomód SE, az Etei SE és a Naszály SE szerepel majd és küzd a minél fényesebb érmekért.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában