Vízilabda

2023.01.26. 20:13

Az eleje rendben volt

Gondok voltak a tatabányai pólóshölgyek helyzetkihasználásával

Petrik József

A tatabányai csapat (fehér sapkában) veszített Szentesen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Vízilabda, OB I., női, 9. forduló

Szentes–Tatabánya Women Water Polo 13-5 (1-0, 5-1, 3-2, 4-2)

Szentes, 100 néző, vezette: Fodor R., Füzesi Zs.

Tatabánya: Kovács D. – Zantleitner H. 1, Zink, Orbán, Felkai 1, Rajna 1, Kovács J. 1. Csere: Szombathelyi (kapus), Zantleitner N., Becsey 1, Kovács D., Zöld. Edző: Zantleitner Krisztina.

Gól emberelőnyből: 3/1, illetve 7/2.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 0.

Egy masszív középcsapat otthonába látogatott a fiatal tatabányai alakulat. Zantleitner Krisztina tanítványai az első negyedben szinte hiba nélkül követték az edzői utasításokat, ám az emberelőnyök befejezése hagyott kívánni valót maga után. A második felvonásban felpörgött a Szentes, és elsősorban orosz légiósainak köszönhetően lefordulásokból lőtt gólokkal jóformán el is döntötte a találkozó sorsát. Olyan szempontból a folytatásban sem változott a játék képe, hogy a tatabányaiak nem nagyon tudtak élni a lehetőségeikkel. A tatabányai csapat továbbra is a nyolcadik helyen áll bajnokságban.

Zantleitner Krisztina: – A helyzetek kialakításával elégedett lehetek, a kihasználásukban azonban bőven van még hová fejlődnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában