Bemelegítés után

2022.12.07. 07:46

Fotókon a mikulásfutás: kocogókat lepett meg a mogyorósbányai nagyszakállú

Több mint száz lelkes gyermek és felnőtt részvételével rendezte meg kedden a mogyorósbányai önkormányzat a második mikulásfutást, melynek egy kilométeres távját lassan kocogva tették meg a családok.

W. P.

Másodjára szervezték meg a sportos és kedves programot

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A Fő téren gyülekező tömeget Havrancsik Tibor polgármester köszöntötte, majd a hideg időre való tekintettel egy sportszerető helyi lakos tartott bemelegítést a futóknak, így perceken belül mozgásra készen álltak az érdeklődők. A mikulássapkát, vagy egyéb kiegészítőt viselő lelkes csapat a tokodaltárói polgárőrök felvezetésével indult el a Fő térről majd az Alkotmány utcán eljutottak a Művelődési Házig. Onnan a Petőfi Sándor utca érintésével tértek vissza a faluközpontba, ahová lovaskocsival érkezett meg a Mikulás.

A nagyszakállú helyi segítőivel, a krampuszokkal és az angyallal szaloncukrokat osztogatott a gyermekeknek, és természetesen a közös fényképek sem maradhattak el. Havrancsik Tibor a hagyománnyá érett mikulásfutás kapcsán elmondta: szívesen szervezi és örömmel támogatja azokat a közösségi programokat, amelyeket egyrészt szabadtéren tarthatnak meg, másrészt testmozgással és sportolással kapcsolatosak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában