Kosárlabda

2022.12.03. 08:57

A Paks ellen folytatja az MVM-OSE Lions

Az Atomerőmű SE vendégeskedik szombaton a Krajnyik "Akác" András Sportcsarnokban, a férfi kosárlabda élvonal 10. fordulójában.

K. A.

Az OSE (fehérben) hazai pályán javíthat a Falco elleni vereség után

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Kosárlabda, NB I. A, férfi, alapszakasz, 10. forduló

MVM-OSE Lions–Atomerőmű SE

Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18 óra.

Az 5-4-es mérleggel a bajnokság hetedik helyén álló oroszlányi csapat az előző fordulóban a bajnok és listavezető Falco vendége volt és három negyeden át tartó jó játékot követően végül súlyos, 104-70-es vereséget szenvedett. Az Atomerőmű legutóbb szerdán lépett pályára (ugyancsak a Falco ellen) és szenvedett hazai környezetben 84-77-es vereséget. Tehát mindkét gárda egy Falco elleni vereség után próbál javítani egymás ellen, ami a tabellán elfoglalt helyezések alapján (a paksi gárda 4-5-ös mérleggel a kilencedik helyen áll) egyik csapat számára sem ígérkezik könnyű feladatnak.

 – Szombathelyen láthattuk, hogyan játszik hazai pályán a bajnokcsapat. Értékes lecke volt ez számunkra, a tanultakat kemény védekezéssel és okos támadással próbáljuk meg majd bemutatni szurkolóink előtt – nyilatkozta a mérkőzés kapcsán Simon Petrov, az MVM-OSE Lions vezetőedzője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában