Dzsúdó

2022.10.25. 06:59

Ob-bronzot nyert Miklósvölgyi Dániel, az Ippon fiatal cselgáncsozója

Az Ippon Judo Tatabánya SE másik versenyzője, Keller Rebeka pedig a szarajevói U23-as Eb-re utazik.

Kun Attila

Miklósvölgyi Dániel (a kép jobb szélén) dobogóra állhatott Egerben

Forrás: Facebook/Ippon Judo SE Tatabánya

A közelmúltban Egerben rendezték meg a junior B-korosztályú országos bajnokságot, amelyen az Ippon Judo Tatabánya SE versenyzője, Miklósvölgyi Dániel a harmadik helyet szerezte meg a 90 kg-os kategóriában. A Heves megyei siker után a tatabányai klub, illetve annak egyik élversenyzője, Keller Rebeka már nemzetközi megmérettetésre készül, hiszen a magyar válogatott tagjaként részt vehet a hétvégi szarajevói U23-as Európa-bajnokságon

– Rebeka még jövőre is junior korosztályú lesz, így 4-5 évvel idősebb riválisok ellen léphet tatamira a kontinensbajnokságon. Véget ért a felkészülés, elvégeztük az eltervezett munkát, az igen erős, és Rebekánál rutinosabb versenyzőket felvonultató mezőnyben egy pontszerző hellyel már elégedett lennék – tudtuk meg Csernoviczki Csabától, az Ippon Judo Tatabánya SE vezetőedzőjétől, aki azt is elmondta, hogy az idén junior világbajnoki ötödik helyezést elérő és korosztályos Európa Kupa-ezüstöt is nyerő versenyzőjével szerdán utaznak a bosnyák fővárosba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában