NB II

2022.10.31. 14:00

„Nem adtuk fel” - az utolsó percben veszített a Dorog

Címkék#dorogi fc

Nem sikerült pontot szerezni Szombathelyen.

Kun Attila

Nem sokon múlott a Dorog pontszerzése

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az első félidőben a vezetést korán megszerző hazai csapat játszott fölényben, de a Dorognál bevált a hármas félidei csere és a vendégcsapat egy órányi játék után fordítani tudott. Ezt követően újra a Haladás vette át a mérkőzés irányítását és előbb egyenlített, majd újra megszerezte a vezetést. Lénárth 89. percben szerzett gólja után úgy tűnt, hogy a Dorog szerez egy pontot, de a házigazda a 94. percben eldöntötte az összecsapást. A Dorog 10 pontjával továbbra is a 20., utolsó helyen áll a másodosztályú bajnokságban.

Marián Sluka, a Dorog edzője: – Érdekes, sokgólos mérkőzést játszottunk. Sajnos az első félidő elején figyelmetlenség miatt gyors gólt kaptunk, de nem adtuk fel, hamar rendeztük sorainkat és úgy érzem, hogy a szünet után nem véletlenül szereztük meg a vezetést. Sajnos a hajrá a hazai csapatnak jobban sikerült.

NB II., 14. forduló
Szombathelyi Haladás – Dorogi FC 4-3 (1-0)
Szombathely, 1143 néző, vezette: Farkas T. (Mohos M., Vörös D.).
Dorog:  Borsos – Kárász, Gyurácz, Keresztes (Kovács, 46.), Papp – Albert, Szerencsi (Barna, 46.), Lénárth, Sztojka - Vígh (Paudits, 73.), Magyari (Szedlár, 46.). Vezetőedző: Marián Sluka.
Gólszerző: Rácz (7.), Molnár (74., 81.), Derekas (94.), illetve Sztojka (48.), Kovács (60.),  Lénárth (89.). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában