Asztalitenisz

2022.06.06. 14:39

A Vértesszőlős 2. lett, 5. az Esztergom II., győzelemmel zárt a címvédő Dág

Lezárultak az NB III. 13 csapatot „foglalkoztató” Közép-dunántúli csoportjának küzdelmei.

K. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Az ebben a csoportban induló három megyei egyesület közül a legjobban szereplő, a zárókört a harmadik helyről kezdő Vértesszőlős egy győzelemmel felléphetett a második helyre, és a szőlősiek nem is hibáztak a megyei rangadón: az összes meccsét megnyerő Szakál Béla vezetésével (miközben Baloghy Péter is csak egyetlen mérkőzést veszített) simán megverték az Esztergom II.-t és ezzel felléptek az ezüstérmes pozícióba, egy helyezéssel előrébb végezve, mint tavaly. Az esztergomi csapat veresége ellenére is simán a mezőny első felében végzett, hiszen végül ötödik lett. 

A Dág az utolsó fordulóban ugyanúgy a Kodolányival játszott, ahogy egy évvel ezelőtt is, igaz, akkor idegenben. Tavaly még egészen más célokért küzdött a Dág, akkor a 11-7-es győzelem a bajnoki cím megszerzését jelentette a DKSE számára. A Dág ezúttal is 11-7-re nyert az összes egyéni meccsét behúzó Pósfai Bendegúz vezetésével, amely a kilencedik helyet jelentette a község az előző szezonhoz képest átalakuló csapata számára. 

NB III. Közép-dunántúli csoport, vegyes, 26. (utolsó) forduló 
Vértesszőlősi SE–Esztergomi ASE II. 14-4 
A vértesszőlősi győzelmek: Saláta Ferenc 4, Baloghy Péter, Illés Roland és Szakál Béla 3-3, a Baloghy Péter-Szakál Béla páros. 
Az esztergomi győzelmek: Szklenár Máté 2, Varsányi Ferenc Dániel 1, a Szklenár Máté-Varsányi Ferenc Dániel páros. 

Dág KSE–Kodolányi János KDSE 11-7 
A dági győzelmek: Pósfai Bendegúz 4, Varga László 3, Szikora Ágoston 2, Jókai Csongor 1, a Jókai Csongor-Szikora Ágoston páros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában