Vízilabda

2022.02.27. 21:35

Most sem sikerült pontot szereznie a Vízműveseknek

A középmezőnyhöz tartozó fővárosi együttes ellen mind az első, mind a második játékrészben jól tartotta magát a vízműves csapat.

Petrik J.

Ismét kikapott a Tatabánya (fehér sapkában)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Ekkor még látótávolságra volt a rutinosabb vendéggárda. Talán meglepő, de az egyébként döntetlennel zárult harmadik felvonás hozta meg a fordulatot a mérkőzésen, mégpedig a vendégek javára. 

Ekkor már a fegyelemmel és a figyelemmel is gondok voltak a Tatabányai VSE-nél. A záró „akkord” pedig végképp megpecsételte a házigazdák sorsát, akikre még legalább három ki-ki összecsapás vár, ahol lehetőség nyílik a javításra.

Gebauer Lajos: – Két és fél negyeden keresztül jól tartottuk magunkat, de ez csak ennyire volt elegendő. Úgy nem lehet mérkőzést nyerni, ha tucatnyi emberfórból egyet lő be egy csapat.

Vízilabda, OB I. B, férfi, 16. forduló 

Tatabányai Vízmű SE–VIWA-második ker. 

9-16 (2-3, 2-4, 4-4, 1-5) 

Tatabánya, Buborék, 100 néző, vezette: Némethy R., Kovács I. 

TVSE: Cseh – Csányi 1/1, Galler 3, Dubinák, Bokros, Várnagy, Gombos 1. Csere: Szenczi 1, Szőke 2, Németh A., Tátrai, Kovács P., Németh G. 1. Edző: Gebauer Lajos. 

Gól emberelőnyből: 12/1, illetve 8/5. 

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 2/2. 

Kipontozódott: Várnagy, illetve Terenyei, Ladányi. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában