Felkészülés

2022.01.20. 08:04

Győzött a Vidi ellen a Tatabányai SC

Az NB III. Nyugati-csoportjában szereplő Tatabányai SC szerdán felkészülési mérkőzést játszott a rivális MOL Fehérvár II. csapata ellen.

Kemma.hu

Forrás: TSC

Az első félidőben 1-0 volt az állás, majd sorcserét követően 4-2 lett a végeredmény. Az első gólt Kovács István szerezte a 35. percben, majd a Fehérvár egyenlítő találatát követően a két Farkas, előbb Viktor, majd Zoltán volt eredményes. A 80. percben a nyáron érkezett Szegleti Gergely rúgta a negyedik gólt, a lefújás előtt szépített az ellenfél a műfüves pályán rendezett találkozón. 

– Jó iramú, helyenként látványos meccset játszottunk. Az elmúlt napok kemény, alapozó edzései után jól és eredményesen játszott a csapat. Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de a mai játékkal elégedettek lehetünk – mondta a találkozót követően Bekő Balázs, a Tatabányai SC vezetőedzője. 
A kék-fehér csapat téli felkészülése során ez volt a második edzőmérkőzés. Az elsőt az NB II.-ben szereplő Dorogi FC ellen játszotta a csapat Tokodon, annak a mérkőzésnek 4-0 lett a vége.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában