Eredmények

2021.12.09. 10:24

Elvesztette veretlenségét a tatabányai női csapat, cserébe a fiúk ismét nyertek

A Tatabányai RSE veresége ellenére is megtartotta első helyét, a Dág II. egymás után harmadik győzelmét aratta az NB II.-ben.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A bajnokságban eddig mind a hét mérkőzését megnyerő TRSE ezúttal Pécsre látogatott, ahol a negyedik helyezett PTE PEAC vendége volt. Az első játszmában még nem volt probléma, azt simán nyerte Bódis Attila csapata, azt követően azonban a hazaiak vették át az irányítást és győzelmükkel elvették a Tatabánya veretlenségét. A TRSE ettől függetlenül megtartotta első helyét a bajnokságban. 

– A héten sajnos betegségek és sérülések miatt nem tudtunk teljes kerettel edzeni, ami meg is látszott a játékunkon. Ez azonban nem mentség a vereségünkre, ellenfelünk a játék minden elemében felülmúlt minket, mi pedig a szezon leggyengébb formáját mutattuk – mondta el Bódis Attila, a csapat vezetőedzője.

Röplabda, NB II.-U21, női, B-csoport 
PTE PEAC–Tatabányai RSE 
3-1 (-14, 21, 19, 17) 
Pécs, 51 néző, vezette: Selega B., Hegedüs B. 
Tatabánya: Sinai, Kocsis, Horváth, Borbély, Nagy, Rácz. Csere: Metali, Kovács, Csóka, Udvardi, Kiss, Keszthelyi (libero), Sándor (libero). 
Vezetőedző: Bódis Attila. 

 

A Dág ezúttal az utolsó előtti ZTE vendége volt, és ugyan a vendégcsapat csere nélkül állt ki a mérkőzésre, végül nagyon simán, mintegy háromnegyed óra alatt lépett át a házigazdán. A zsinórban harmadik győzelménél járó Dág az első szettben mindössze egy pontot veszített (!). Tamasi Ákos csapata megtartotta ötödik helyét a bajnokságban. 

Tamasi Ákos, a vezetőedző elmondta, hogy foghíjas csapattal tudtak ma kiállni, hiszen több kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett, emellett egy teljesen új felállásban játszottak. Nagyon örül neki, hogy mindezek ellenére sikerült szettveszteség nélkül megnyerni a mérkőzést, és hogy fegyelmezett és bátor játékot produkált a csapat.

Férfi, A-csoport 
ZTE RK–Dág KSE II. 
0-3 (-1, -15, -14) 
Zalaegerszeg, 11 néző, vezette: Őri A., Kiss N. 
Dág II.: Kollárik, Lieber, Czibula, Steiner, Heller Sz., Heller Zs. Vezetőedző: Tamasi Ákos. Kollárik, Lieber, Czibula, Steiner, Heller Sz., Heller Zs. Vezetőedző: Tamasi Ákos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában