foci

2021.10.02. 07:34

Az első az utolsóval csap össze a megye III.-ban

A harmadosztály déli csoportjában a listavezető Bakonysárkány a címvédő Várgesztes ellen lép pályára, azaz a második fogadja az elsőt a forduló rangadóján.

H. I.

A harmadosztály déli csoportjában a listavezető Bakonysárkány a címvédő Várgesztes ellen lép pályára, azaz a második fogadja az elsőt a forduló rangadóján.

Forrás: 24 Óra

Fotó: D. I.

A harmadik helyen álló Dunaalmás a Dad csapatát fogadja majd, itt azért egyértelműbbnek tűnnek az esélyek. A Bokod és az Oroszlány szomszédvári rangadót vív majd, bár a hazaiak eddig csak egy pontot gyűjtöttek. A Csém pont kétszer annyi ponttal áll, mint a Bársonyos, így itt a vendégek az esélyesek.

A Bakonyszombathely a Naszály után szeretne eredni a tabellán, a Szákszend és a Tárkány pedig hatpontos derbit vív. Északon a Zsámbék II. szombaton fogadja a Felsőgallát, itt mindkét csapat a dobogóért harcol, de jelenleg a vendégek állnak jobban. A Baj és a TABAK is dobogós csata részese lesz, hiszen előbbi ötödik, utóbbi negyedik helyen áll, ráadásul csak egy pont a különbség. A listavezető Tardos a nulla pontos Bajnát fogadja, a Szárliget pedig a Vértestolna ellen vív alsóházi derbit. A Szomód és a Süttő II. között egy pont a különbség, az Annavölgy csapatát pedig kizárták, így a Dunaszentmiklós szabadnapos lesz.

Megyei III. osztály, Dél, 8. forduló, Október 3., vasárnap, 15 óra:

Bokod FCE-Oroszlányi SZE, Bakonyszombathely KSE-Naszály SE, Szákszendi SE-Tárkány KSE, Bársonyos SK-Csémi SE, D. M. A. C. Dunaalmás-Dad SE, Gesztesi SE-Bakonysárkányi SE.

Megyei III. osztály, Észak, 8. forduló

Október 2., vasárnap, 15 óra:

Zsámbéki SK-Széchenyi TSE

Október 3., vasárnap, 15 óra:

Baj KSE-TABAK, Tardosi FC-Bajnai SE, Szárligeti SE-Vértestolnai TE, Bar-Nul Szomód SE-Süttői SC II.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában