megye II.

2021.10.16. 16:23

A listavezető Pilismarót kiütheti a Banát

A tizedik fordulóban több fontos mérkőzés is vár ránk a megyei másodosztályban.

H. I.

A listavezető Pilismarót kiütheti a Banát

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

Az ötödik helyen álló Lábatlan például a második helyen tanyázó Mocsát fogadja a hétvége egyik rangadóján. A különbség jelenleg hat pont a vendégek javára, de így sem lesz egyszerű a győzelem. A hazaiak négy, a vendégek hat mérkőzés óta minden hétvégén győzni tudtak. A negyedik helyezett Csolnok a kilencedik Bajótot fogadja, ez is igazán háromesélyes derbinek tűnik, itt már csak öt egységnyi a differencia.

Az előző két fordulóban az egyik csapat sem tudott győzni. Lesz olyan párharc is, ahol adott esetben előzés is előfordulhat: a három ponttal álló Tokod fogadja a két egységet szerző Császárt. Itt mindkét fél javítani szeretne, de ha a Császár győzni tudna, helyet cserélne a két gárda a tabellán. Ugyanez lesz a helyzet Kisbéren: az ellenfél az a Gyermely lesz, amely egy ponttal gyűjtött eddig többet, így ha a hazai Kisbér győzne, előzne is, de a vendégek célja is a dobogó aljának ostromlása. Az Almásfüzitő ezúttal Ácson lép pályára, itt azért a vendégek esélyesebbek.

A Piliscsév a Süttő ellen próbál meg javítani hazai közönség előtt, de itt is inkább a vendégek az esélyesebbek. A legnagyobb különbség Pilismaróton lesz, hiszen a listavezető fogadja a sereghajtó Banát. A hazaiak minden meccsüket megnyerték eddig, a Bana pedig eddig egy ponttal áll.

Megyei II. osztály, 10. forduló, október 17, vasárnap, 14:30

Csolnoki SZSE–Bajóti Szikra SE, Pilismarót SC–Banai KSK, Etei SE–Ászár KSE, Piliscsévi SE–Süttői SC, Tokod SE–Császári SE, Lábatlani ESE–Mocsa KSE, Kisbéri SSE–Gyermely, Ácsi Kinizsi SC–Almásfüzitői SC.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában