MLSZ

2021.06.16. 20:08

Gálával zárult le a szezon a megyei futballban, díjazták a legjobbakat

Szerdán este a tatai Hotel Gottwald Étteremben rendezte az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatósága a szokásos évzáró gáláját. Az évzárón díjazták a megyei labdarúgás legjobbjait, gólkirályait, szakmai díjakat is átadtak.

H. I.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, úgy idén is szavazhattak olvasóink a megyei labdarúgás legjobbjaira. A kemma.hu és a 24 Óra közönségszavazását négy kategóriában hirdettük meg.

A megyei I. osztály legjobb labdarúgója olvasóink szerint az esztergomi Mártonfi Richárd Attila lett, míg a másodosztályban a bajnok Tát kulcsembere, Koller Tamás végzett az élen. A harmadosztályban is szoros volt a verseny, itt végül a bajnoki címről lemaradó Csém játékosa, Torday Dávid Géza kapta a legtöbb szavazatot olvasóinktól.

A legnagyobb érdeklődést a legjobb női játékos szavazásunk váltotta ki, itt végül a Nyergesújfalu 18 éves játékosa, Katona Vanda Laura nyert, 650 voksot bezsebelve.

 

A díjátadó után állófogadással és kötetlen beszélgetéssel zárult az este.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában