foci

2021.02.14. 19:54

Ponttal térhetett haza a Dorogi FC Győrből

A Dorogi FC értékes pontot szerzett a labdarúgó NB II. 24. fordulójában, Fenyvesi László együttese a Győr otthonában játszott 1-1-es döntetlent.

Várvizi Tamás

Forrás: beküld

Noha a Dorogi FC hétközben búcsúzott a Magyar Kupától a Ferencváros ellen, mégis jó előjelekkel várhatta a mérkőzést, hiszen az idei első két bajnokiját egyaránt megnyerte. A nyitó félidő első fele különösebb helyzet nélkül csorgott le, aztán a 22. percben vezetéshez jutottak a vendégek. Kanalos balról, a tizenhatos vonaláról rúgott nagy gólt a hosszú felsőbe. Sokáig nem örülhettek a vezetésnek a dorogiak, a 27. minutumban ugyanis Kiss baloldali szöglete után a hosszún tisztán érkező Fejes bólintott a kapuba.A második játékrészben is inkább a dorogiak veszélyeztettek, Kanalos, Mészáros és Zuigéber előtt is adódott lehetőség, ám az eredmény már nem változott. A Dorogi FC tehát folytatja menekülését a kiesés elől, továbbra is veretlen a bajnokságban 2021-ben. Fenyvesi László együttese 7-6-11-es mérleggel, 27 ponttal rendelkezik, ezzel a 15. helyen áll a tabellán. Folytatás vasárnap 14 órától hazai pályán a kiesőhelyen lévő Kazincbarcika ellen.

Labdarúgó NB II., 24. forduló

ETO FC GYŐR–DOROGI FC 1–1 (1–1)

Győr, ETO Park, zárt kapuk mögött. Vezeti: Kovács I. (Máyer G., Rózsa D.)

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes – Sipőcz (Erdei 46.), Bagi, Kiss M. (Horváth O. 65.) – Berki (Egerszegi 65.), Priskin, Májer (Vitális 76.). Vezetőedző: Csató Sándor.

Dorogi FC: Borsos – Kárász, Dlusztus, Belényesi, Papp – Mészáros, Ryashko, Tóth B. – Zuigéber (Nyíri 89.), Szabó L. (Beliczky 88.), Kanalos (Girsik 79.). Vezetőedző: Antal Gábor.

Gólszerző: Fejes (27.), illetve Kanalos (22.)

Sárga lap: Kanalos (64.), Ryashko (88.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában