Kosárlabda

2020.07.31. 16:32

Új irányítóval bővült az oroszlányi OSE Lions csapata

Folyamatosan jelenti be új igazolásait az NB I.-ben szereplő OSE Lions csapata.

H. I.

CJ ANDERSON ÉRKEZIK IRÁNYÍTÓ POSZTRA

Forrás: oselions.hu

A legfrissebb igazolás egy amerikai származású irányító, CJ Anderson. Az OSE Lions az alábbi közleményt tette közzé. „Az elmúlt két hétben egyesületünk a 2020/21-es szezon alakuló keretének légiósait mutatta be a publikumnak, egy kivétellel. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a következő idényben csapatunk tagja lesz az amerikai származású CJ Anderson.

A legfrissebb igazolás egy amerikai származású irányító, CJ Anderson (Fotó: oselions.hu)

Az 1996-os születésű, 198 cm magas, 94 kg súlyú játékos irányító poszton lesz csapatunk segítségére. Egyetemi évei alatt négy szezonon keresztül a Massachusetts együttesében játszott az NCAA-ben, összesen 126 mérkőzésen lépett pályára és ez alatt 5.1 pontot, 3.3 lepattanót és 2.6 asszisztot átlagolt. Végzős évében érte el legjobb szezonátlagát, ami 10.6 pont, 5.1 assziszt és 5 lepattanó volt. Egyetem után Marc Lovinghoz hasonlóan ő is az NBA előszobájában képezte magát, először a Erie BayHawks, majd a Sioux Falls Skyforce csapatában lépett pályára. A G League-ben 2.72 pontot, 1,44 asszisztot és 2.28 lepattanót átlagolt.”

Pár nappal ezelőtt látott napvilágot az a hír is a klubnál, hogy Marc Loving a csapathoz került. Marc egyetemi évei alatt, négy szezonon keresztül az NCAA-ben szereplő Ohio State Buckeyes csapatánál kosárlabdázott, majd előbb a Delaware 87ers, majd az Agua Caliente Clippers csapatával is a G League-ben szerepelt. Az NBA előszobájának számító bajnokságban utolsó idényében 33 mérkőzésen 5 pontot és 3.3 lepattanót átlagolt. A 203 centiméter magasra nőtt, 100 kg súlyú játékos hármas poszton lesz bevethető a szezonban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában