pecások

2020.06.28. 07:09

Műrepülő világbajnok osztotta az érmeket a tatai horgászversenyen

A Cseke-tavon megrendezett versenyen 27 egyesület 52 versenyzővel vett részt, akik összesen több mint 257 kilogramm halat fogtak.

K. L.

sdr

Forrás: Beküldött

Szép horgászidő fogadta a megyei horgászegyesületek tisztségviselőit a Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület kezelésében lévő Cseke-tavon. A versenyre 27 egyesület 52 fő tisztségviselője nevezett. A gyönyörű, rendezett történelmi környezetben megrendezett versenyen a tisztségviselők összesen 257,7 kilogrammnyi halat fogtak, sajnos négy csapat haltartója üres maradt. A verseny végi mérlegelés után a halak visszakerültek a vízbe.

A rendezvény házigazdája a Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület messzemenően igyekezett a versenyt emlékezetessé tenni, a verseny után ízletes ebéddel és muzsikával várták a versenyzőket. A verseny nemcsak a halfogásról szólt. Az egyesületi vezetők itt a kölcsönös megbecsülés és elismerés mellett beszélgethettek, megoszthatták problémáikat egymással és a megyei szövetség vezetőivel.

Az első öt helyezett egyesület kupát kapott, a nyertes versenyzők nyakába érem került. A díjakat és elismeréseket Besenyei Péter műrepülő világbajnok, a Magyar Horgászat Nagykövete, Méhes László Jászai Mari-díjas színművész, rendező, Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a Magyar Horgászat Nagykövete, Straub Dezső Jászai Mari-díjas színművész, a Magyar Horgászat Nagykövete és Osvald Zsolt, a megyei szövetség ügyvezető elnöke adta át.

Eredmények

1. Kassák Klub Horgász Szakosztálya Komárom (Nagy Dániel, Tóth Sándor) 46 400 gramm hal. 2. Szomódi Horgász Egyesület (Metzler Miklós, Metzler József) 33 300 gramm hal. 3. Tokodi Horgász Egyesület (Forintosné Völgyi Eszter, Tuza József) 26 500 gramm hal. 4. Vasas Horgász Egyesület, Esztergom (Szentkirályi Ádám, Tercsinecz Milán) 21 550 gramm hal. 5. Ölbő-tavi Aranyhal Horgász Egyesület, Bábolna (dr. Lőrik Marcell, dr. Lőrik Lambert) 19 600 gramm hal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában