verseny

2020.06.02. 07:41

Görbültek a gyerekek pecabotjai a komáromi Lurkó-kupán

Gyerekek vártak nagy halakra a komáromi Rüdiger-tónál trendezett horgászversenyen. A gyereknapra tekintettel minden versenyző kapott ajándékot.

K. L.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

Május 30-án szombat délelőtt az égiek kegyeikbe fogadták azokat a gyerekeket, akik szerencsét próbáltak a már hagyományos Lurkó-kupa nyílt, egyéni horgászversenyen. Persze a legtöbben nem egyedül érkeztek a megméretésre, szülők, nagyszülők is folyamatosan adtak jó tanácsokat, illetve segédkeztek az ifjú pecásoknak.

Voltak, akiknek nagyobb hal is a horgukra akadt a rendelkezésre álló két óra alatt, olyanokkal is találkoztunk, akik a mérlegeléskor nem tudtak mit felmutatni. Azonban nekik sem kellett búslakodniuk, ugyanis a gyermeknapra tekintettel, valamennyi nevező ajándékot, süteményt és üdítőt kapott.

Az eredményhirdetéskor aztán kiderült, hogy a 3–10 évesek kategóriájában Gre­gus Marcell (1870 grammnyi halat fogott) nyert, míg a 11–14 évesek között Zámbó Marcell (3640 gramm) vehette át az aranyérmet és az értékes horgászfelszerelések egyikét. A versenyt kiíró Komáromi Horgász Egyesület a tervek szerint a nyáron háromfordulós törpeharcsafogó versenyt rendezne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában