kézilabda

2020.02.03. 10:59

A Veszprémmel találkoznak a tatabányai kézisek a Magyar Kupában

A Magyar Kupa negyeddöntőjében, hétfő este a lehető legnehezebb ellenfelet, a Veszprémet fogadják a tatabányai kézilabdázók.

K. M.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Hétfő este a Magyar Kupa negyeddöntőjében a tatabányai kézilabdázók a világ egyik legerősebb együttesét, a Veszprémet fogadják a Föld Imre Sportcsarnokban. Sajnos a sorsolás idén sem kedvezett a csapatnak, ugyanis a lehetséges ellenfelek közül a tatabányai alakulat a lehető legnehezebb csapatot kapta.

A kupatalálkozóra mindkét csapat győzelemmel készült. A tatabányaiak otthoni környezetben verték az Egert, míg a Veszprém idegenben diadalmaskodott a Vác együttese felett.

A mérkőzés előtt Sibalin Jakab, Matke jobbkeze úgy fogalmazott, hogy a csapat nem feltartott kézzel fog a pályára vonulni. Mindent megtesznek majd azért, hogy hazai pályán a közönség egy izgalmas és kiélezett meccset láthasson. A körülményeket azonban tovább nehezíti, hogy a párharc csupán egyetlen mérkőzésen dől el.

A hazai gárda előnye lehet, hogy őket nem nyomja a teher, felszabadultan játszhatnak. Ha sikerülne olyan teljesítményt nyújtani, mint az Eger elleni bajnoki mérkőzés második félidejében, akkor a szoros eredmény és talán a bravúr is összejöhet. A meccs hétfőn este 19 órakor veszi kezdetét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában