kézilabda

2019.04.17. 21:31

Tisztes eredményt produkált a Grundfos a Veszprém ellen

Jól kezdte a meccs első felét a Grundfos, a bakonyaljai csapat azonban gyorsabb tempót diktált. A Kék Tigrisek fejben érezhetően az EHF-Kupa negyeddöntőn jártak.

Petrik J.

Forrás: Veszprémi Napló

Fotó: Penovác Károly

A veszprémi csarnok vendég szektora zsúfolásig megtelt tatabányai szurkolókkal, de az egész aréna „jól mutatott”, hiszen majdnem telt házas volt a Grundfos és a Veszprém találkozója.

Ezek után kifejezetten jól is kezdte a mérkőzést Matics Vladan együttese. A Kék Tigrisek a veszprémi oroszlánbarlangban sem tűntek megszeppent kiscicáknak. Aztán a félidő derekától már Bajnokok Ligája tempót diktál a rekordbajnok bakonyi gárda, így négy-ötgólosra nőtt az előnye.

Szünet után a Bartucz kapust, Vranjest és Dénest egyaránt nélkülöző vendégek továbbra is becsülettel küzdöttek és, ha nem is volt a legmagasabb hőfokú az összecsapás, azért mindkét oldalon sok szép jelenet akadt, illetve sok jó egyéni teljesítmény. De az is érződött, hogy a Tatabánya olykor fejben, már egy kissé előrejár, a dániai EHF-kupameccsre is készül.

Kontra Zsolt, a tatabányaiak technikai vezetője: – Játszottunk egy jót, köszönjük, hogy ennyi Tatabánya-drukker elkísért minket erre a rangadóra. A leginkább annak örülhetünk, hogy senki nem sérült meg. Máris készülünk a hétvégére…

Jegyzőkönyv

Kézilabda NB I., férfi, 19. forduló

Veszprém – Grundfos Tatabánya KC 32-27 (17-13)

Veszprém Aréna, 4500 néző, vezette: Hargitai G., Markó G.

Tatabánya: Székely M. – Vujovics 4 (1), Bozovics 1, Juhász Á. 5, Rosta M. 3, Grigoras 5, Pásztor Á. Csere: Deményi (kapus), Sipos A. 4, Rozner 2, Nagy B., Borzas 2, Ilyés 1, Győri M., Vrankovics. Edző: Matics Vladan.

Az eredmény alakulása, 7. p.: 3-5, 12. p.: 5-7, 20. p.: 13-9, 28. p.: 16-12, 37. p.: 20-14, 42. p.: 22-18, 54. p.: 30-24, 57. p.: 30-26.

Kiállítások: 6, illetve 16 perc.

Hétméteresek: 3/2, illetve 3/1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában