küzdősport

2019.03.27. 17:35

A tatabányai harcosok négy érmet hoztak haza a nemzetközi harcművészeti gáláról

A tatabányai Mega Tech SE sportolói három arany- és egy bronzérmet nyertek a Baján rendezett nemzetközi versenyen.

Forrás: beküldött kép

 

A hétvégén Baján rendezték meg a WFC International Champion elnevezésű nemzetközi harcművészeti gálát, ahol három ország 62 klubja lépett pástra vagy ringbe.

A tatabányai Mega Tech SE csapata négy versenyzővel utazott a megmérettetésre. A juniorok közé most fellépő Nagy Roland muaythaiban indult és az 54 kg-osok között bronzérmet szerzett.

Tóth Enikő vállsérülésből épülve is megszerezte a bajnoki címet az 55 kg-osok között K1-szabályrendszerben. Herceg Alex Valentin immár a 63,5 kg-os súlycsoportban nagyon határozottan és szigorúan húzta be minden meccsét muaythaiban, így az ő derekára is felkerült a bajnoki öv.

A tatabányai Mega Tech SE csapata négy versenyzővel utazott a megmérettetésre (Fotó: beküldött kép)

Nardelotti Zoltán K1-ben a 75 kg-osok között a rá jellemző higgadt és precíz, de kemény bunyójával minden meccsét nyerve szintén bajnoki övvel gazdagodott. Bányász Adrián vezetőedző elmondása szerint versenyzői nagyon jó formában érkeztek és sikerre éhesen léptek szorítóba.

Ez a színvonalas verseny tökéletesen illeszkedett az egyesület versenynaptárába, hiszen április 20-án junior és felnőtt muaythai magyar bajnokságot rendeznek, míg április végén Bányász Adrián, a magyar válogatott szövetségi kapitánya többek között Nardelotti Zoltánnal utazik Ausztráliába, az Arafura Games elnevezésű IFMA-tornára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában