exatlon

2019.03.15. 11:30

Súlyos döntést kell kimondania Tata ifjú világbajnokának

Esztergályos Patriknak talán a péntek esti lesz a legnehezebb feladat, amivel eddig meg kellett birkóznia az Exatlonban: neki kell kimondania, ki párbajozzon Fodor Rajmunddal.

Sz. A.

Forrás: TV2

Esztergályos Patriknak a legjobb a statisztikája az Exatlonban, az érdem azonban súlyos teherrel is párosul a TV2 sportrealityjében, hiszen mindig a legjobbnak kell megmondania, hogy kivel kell megküzdenie a párbajban a leggyengébb játékosnak. Miután csütörtökön veszítettek a Bajnokok, nekik kell párbajra küldniük két játékosukat.

A legrosszabb statisztikája Fodor Rajmundnak van, így az már biztos, hogy ő lesz az egyik párbajozó. Patrik az ellenfél kiválasztásában csapattársai segítségére is számít.

A fiatal párbajtőröző Dombi Rudival is beszélgetett erről, és Jóni Mátéval is. A kick-box világbajnok úgy érzi, benne van a pakliban, hogy neki kell harcolnia Fodor Rajmunddal, és lehet, hogy most kell megmutatnia, „hányas is a kabát”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában