box

2019.03.27. 14:02

Az Oroszlányi SE mind a hat ökölvívója érmet nyert Nagyberkiben

Az Oroszlányi SZE serdülőkorú ökölvívói sikeresen szerepeltek a Szalacska Kupán. Ángyán József technikás öklözését külön kupát is ért.

Kun Attila

Az oroszlányi ökölvívó-szakosztály fiataljai féltucat éremmel és egy különdíjjal tértek haza a Szalacska Kupáról

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az Oroszlányi SZE ökölvívó-szakosztálya a közelmúltban hat versenyzővel vett részt a Nagyberkiben rendezett Szalacska Kupán. Az egyesület serdülő korosztályú ökölvívói egyaránt bronzérmet nyertek a Somogy megyei versenyen.

Burai Henrietta (42 kg), Hegedűs Mihály (54 kg) és Pál Martin (68 kg) egyaránt a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A junioroknál az 57 kg-os Terdik Dorina a negyeddöntőben a hazaiak kedvencével mérkőzött. Az első menet hatalmas adok-kapokja után a második menetben döntő fölénnyel nyert Dorina, majd az elődöntőben a tavalyi magyar bajnok ellen nagy küzdelemben csak 3–2-re veszített, így ugyancsak bronzérmes lett.

A hozzá hasonlóan junior korosztályú Molnár Tibor (48 kg) döntőbe jutott, de ott a harmadik menetben fel kellett adnia a küzdelmet. Tibor így ezüstérmes lett. Ángyán József szép bokszot bemutatva nem talált legyőzőre az ifjúságiak 56 kg-os mezőnyében, ráadásul ő kapta a verseny legtechnikásabb ökölvívójának járó kupát is. Danyi József vezetőedző elsősorban Burai Henrietta, Terdik Dorina és Ángyán József teljesítményével volt elégedett a versenyen.

Az oroszlányi ökölvívók hat éremmel és egy különdíjjal tértek haza (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában