dzsúdó

2018.04.20. 09:23

Tandi Zsanett négy érmet szerzett

Újabb eredményes időszakot tudhatnak maguk mögött a leányvári dzsúdósok.

K. A.

Újabb eredményes időszakot tudhatnak maguk mögött a leányvári dzsúdósok

Forrás: Beküldött fotó

Az elmúlt hetekben újabb sikereket értek el a leányvári dzsúdósok. Szabó Frigyes új súlycsoportjában, 81 kg-ban vett részt az Oberwartban megrendezett felnőtt Európa Kupán, ahol két győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyezést érte el.

A XVI. EB-MEX Nemzetközi Ifjúsági Válogatóversenyen, Miskolcon Tandi Zsanett a 70 kg-osok mezőnyében remek versenyzéssel második lett. A Siklóson rendezett junior magyar bajnokságon Tandi Zsanett a 78 kg-osok között bronzérmet szerzett, ugyanitt Andó Fruzsina ötödik lett. Veres Kinga a 48 kg-osok között lett hetedik.

Tandi Zsanett Miskolc és Siklós után a Veszprémben rendezett ifjúsági magyar bajnokságon is remekelt, ahol három győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen végzett a 70 kg-osok között. A felnőtt magyar bajnokságot Kecskeméten rendezték, ahol az ifjúsági korosztályú Tandi Zsanett negyedik érmét szerezte meg rövid idő alatt, hiszen a 78 kg-osok között ismét bronzérmet nyert. Tandi Alexa (63 kg) és Veres Kinga (48 kg) egyaránt a kilencedik helyet szerezte meg. Szervezők és felkészítők: Pfluger Antalné, Faragó Norbert, Szabó Ferenc és Pfluger Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában