vízilabda

2018.01.21. 18:45

A tatabányai pólósok pontatlanságai ponttalanságot eredményeztek

A bátrabb játék hiánycikk volt, ellenben tucatnyi elemi hibát vétettek a tatabányai vízművesek a tizedik játéknapon.

Petrik József

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Vízilabda OB I., férfi, 10. forduló

Tatabányai Vízmű SE – OSC 5-12 (1-2, 1-4, 2-1, 1-5)

Tatabánya, Buborék, 200 néző, vezette: Marjai Zs., Fodor R.

TVSE: Jászberényi – Szabó Botond 2, Katonás, Francsics 1, Márkus, Fazekas T. 1, Szentesi. Csere: Kalanovics, Kuncz, Hoppál, Mészáros E., Kolarik 1, Máthé. Edző: Zantleitner Tamás.

OSC: Barabás – D. Bruguljan, Randelovics 1, Hegedűs G., Erdélyi 1, Ubovics 1, Tóth M. 3. Csere: Salamon F. 2, Kovács G., Juhász Zs. 2, Szabó Balázs 1, Seman 1. Edző: Petik Attila.

Gól emberelőnyből: 7/3, illetve 9/3

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 0.

Gól kettős emberelőnyből: 1/0, illetve 0.

Kiállítás végleg cserével: Gór-Nagy 20. p.

Az első negyed hazai teljesítményét elemi hibák, pontatlan passzok csúfították el. A folytatásban is indiszponált maradt a vízművesek támadójátéka, miközben a védekezésük is szellősnek bizonyult néhányszor. A harmadik felvonásban, a korántsem meggyőző fővárosiakkal szemben faragott hátrányából a TVSE, majd a utolsó nyolc percre elkészült erejével, és végül a budapestiek sima győzelmet arattak.

Zantleitner Tamás: – Adva volt a lehetőség, hogy játszunk egy szoros mérkőzést, ha nem követünk el ennyi elemi hibát. A harmadik negyed tájékán aztán elfáradtunk, és lelkileg is megtörtünk. Bántó, hogy éppen rutinos pólósaink bakiztak ennyit.

Petik Attila: – Küzdelmes, kemény találkozó volt. Csak a harmadik negyed után sikerült ellépnünk. A Tatabánya jól harcolt, de a végén kijött a két csapat közti erőbeli különbség.

Női OB I., 10. forduló

Tatabányai VSE – Szeged 5-11 (1-3, 0-2, 1-3, 3-3)

Tatabánya, 150 néző, vezette: Marintz M., Bereczki M.

TVSE: Zirigh Sós I. – Szellák 2, Pintér, Bicskei, Tátrai 1, Ritz 1, Ádám E. 1. Csere: Zantleitner N., Kerszetes, Balogh E., Jenei. Edző: Zantleitner Krisztina.

Gól emberelőnyből: 9/2, illetve 4/2.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 2/0.

A tatabányai pólós hölgyek csupán a záró negyedben nyújtották azt a produkciót, amelyet Zantleitner Krisztina vezetőedző joggal elvárt tőlük az egész mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában