Előnnyel utaznak

2017.11.25. 09:33

Matics: „Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem adjuk fel!”

A Grundfos Tatabánya KC meglepetésre legyőzte a nemzetközi kupában neves francia ellenfelét. A kék-fehérek mindent elkövetnek egy újabb bravúr érdekében.

Petrik József

Elképesztő játékot, fantasztikus gólokat láthattunk

Fotó: Hagymási Bence

Kézilabda EHF-kupa, férfi, 3. kör, visszavágó

Chambéry (francia) – Grundfos Tatabánya KC

Chambéry, Le Phare Aréna, szombat: 20 óra.

A 4400 férőhelyes Világítótoronynak (Le Phare) nevezett sportcsarnokban bizonyára óriási nyomást helyeznek a hazai drukkerek a fiatal tatabányai együttesre. Sok múlhat azon is, ezt miként kezelik a vendégek. Emellett nem túl jó hír a kék-fehérek számára, hogy sérüléséből felépült a francia gárda rutinos, baloldali átlövője, emiatt pedig még erősebbnek tűnik a bajnokság kilencedik helyén tanyázó Chambéry együttese.

– Egy dolog biztos, ezen a meccsen még enyhén szólva sem minket nyom az esélyesség terhe – fogalmazott Matics mester az indulás napján. – A mi úgynevezett belső hármasunk, az átlövőink sajnos jóval rutintalanabbak, mint vendéglátóink hasonló „szekciója”. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy kiharcoljuk a csoportkörbe kerülést. Amennyiben ez sikerülne, az az idei szezon legnagyobb bravúrja lenne. De természetesen nincs szó arról, hogy eleve feladnánk a továbbjutás reményét – ez a fajta mentalitás se a csapatra, se rám nem jellemző.

Ön szerint mi lesz a párharc végkimenetele? Elegendő lesz a minimális előny a Grundfosnak Franciaországban? Szavazzon a Facebook-oldalunkon!

További részletek a szombati 24 Órában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában