daszvidanyja!

2017.11.29. 16:07

Ismét lemarad a focivébéről Kassai Viktor

A tatabányai Kassai Viktor a 2014-es labdarúgó világbajnokság után a jövő évi oroszországi tornán sem vesz részt, mondta a korábbi FIFA-bíró, Bede Ferenc.

kemma.hu

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Bede véleménye szerint a Bayern München-Real Madrid BL-meccsen, valamint a Törökország-Horvátország vb-selejtezőn nyújtott teljesítménye rontotta az utóbbi időszak legsikeresebb magyar futballbírójának esélyeit. Az egykori játékvezető szerint az, hogy Kassai vb-pótselejtezőn sem fújhatta a sípot, sejteni engedte, hogy nem kerül be a vb-keretbe.

Bede Ferenc úgy véli, az sem segített Kassainak, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség csak az utolsó helyre rakta a magyar FIFA-bírók erősorrendjében.

Bede azt is megemlítette az Indexnek, hogy Csányi Sándor a szövetségen belül bátran hajtott végre személyi cseréket, amikor szükség volt erre, ám a játékvezetők szakmai munkáját felügyelő Puhl Sándor továbbra is a helyén maradt, pedig az ő vezetése alatt egyetlen magyar bíró sem került ki a vb-re. Korábban, amikor Vágner László töltötte be ezt a pozíciót, Kassai Viktor is közreműködhetett a világbajnokságon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában