foci

2017.07.19. 10:46

Videós összefoglaló: A Komárom legyőzte a Tatabányát

Felkészülési mérkőzést játszott a Komárom VSE a TFCE Tatabánya ellen. Az NB III.-ból kieső komáromiak a megyei első osztályra, míg a megyei harmadosztályt megnyerő TFCE a másodosztályra készülődik.

Herczeg István

Közös a TFCE-ben és a Komárom VSE-ben, hogy az előttünk álló szezon legnagyobb esélyesei saját bajnokságukban, azaz könnyen lehet, hogy egy-egy osztállyal feljebb fogunk találkozni velük a következő szezonban. A felkészülési meccset 0–1-re a Komárom nyerte.

A két csapat az alábbi összeállításban lépett pályára

Komárom VSE: Rigó – Göncz, Katona, Musitz, Módi – Végh B. – Simigla, Kovács, Szalai, Szabó R, – Solymos. Vezetőedző: Bozsik Péter. Csereként pályára lépett: Végh T., Végh B., Szabó, Egyed, Göncz, Lencse, Katona, Sinkó.

TFCE: Balla – Horváth M., Krupanszki, Nagy R., Kovács D. – Soltész – Wágner, Megyesi, Klausz, Árvai – Horváth M. Vezetőedző: P. Nagy László. Csereként pályára lépett: Szekér, Karap, Víg, Farkas M., Bogár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában