labdarúgás

2017.07.24. 07:52

Felkészült a bajnoki küzdelmekre a Dorog

Hétvégén a Dorogi FC két edzőmérkőzést is játszott, amelyekkel befejeződött az NB II.-es bajnokságra felkészítő időszak számukra.

Kovács Cs.

Két felkészülési mérkőzéssel hangolt a bajnokságra a Dorog

Fotó: K. Cs.

A pénteki meccset a piros-feketék Somorján játszották a török első osztályban kitűnően szereplő Trabzonspor ellen. Ezen a mérkőzésen főleg azok kaptak szereplési lehetőséget, akiknek nagy esélye van a Szolnok elleni összecsapáson a kezdőcsapatba kerülni.

A mérkőzés kiegyenlített volt, a 2-1-es vereség ellenére Schindler Szabolcs és Tóth Csaba is elégedett volt. Értékelésükben elmondták, rengeteg olyan elem volt, amit gyakoroltak edzéseken.

Szombaton a Dorog hazai pályán a szlovák másodosztályban szereplő Sk 1923 Gabcikovo csapatát fogadta. Ezen a napon azok a játékosok mutathatták meg tudásukat, akik előző nap nem léptek pályára.

A 3-3-as végeredménnyel záródó mérkőzésen nagyon hullámzó egyéni és csapatteljesítmény volt Tóth Csaba szerint. Sokan szerették volna megmutatni tudásukat, bizonyítva ezzel azt, hogy helyük van a kezdő csapatban. Ez azonban azt eredményezte, hogy hiányzott az összjáték.

Mindkét mérkőzést alaposan ki fogják elemezni, ezután döntenek közösen arról, ki léphet pályára a 2017/18-as szezon nyitómérkőzésén, amelyen a Dorog idegenben a Szolnok ellen fog játszani vasárnap 18 órai kezdettel.

További részletek a hétfői 24 Órában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában