Black Celebration

2024.03.20. 14:40

Újra Depeche Mode klub lesz Tatabányán

A nemzetközi sikerekkel is büszkélkedő Ultranoire együttes lép fel. De az est további főszereplője természetesen a Depeche Mode lesz.

Kemma.hu

A tatabányai Depeche Mode klub 34 éve van jelen a város zenei életében. Ez idő alatt szinte egész Tatabányát „bejárta”, hiszen voltak rendezvényeik a tatabányai rendőrség kultúrtermében, az IKV ebédlőjében, az újvárosi Klubkönyvtár nagytermében, a KPVDSZ Művelődési Házban, de az Úttörő Házban és természetesen a Puskin Művelődési Házban is, ahol a klub megalakult.

Ősszel már a harmadik nagylemezét adja ki az Ultranoire. Most a tatabányai Depeche Mode klubban lépnek fel
Ősszel már a harmadik nagylemezét adja ki az Ultranoire. Most a tatabányai Depeche Mode klubban lépnek fel
Forrás: beküldött

A klub vezetői a kezdetektől törekedtek arra, hogy bemutassák a városban működő, elektronikus zenével foglalkozó tehetségeket. Ez a hagyomány a mai napig él, az elmúlt években számos tatabányai zenekart köszönthettek a színpadon a klub látogatói.

Depeche Mode klub a koncert előtt

Március 23-án, szombaton a Roxxy Music Caféban újra Depeche Mode klub lesz, ahol színpadra lép a tatabányai illetőségű, de nemzetközi sikerekkel is büszkélkedő, ősszel a harmadik nagylemezét kiadó Ultranoire együttes. Rajtuk kívül természetesen a Depeche Mode-é lesz a főszerep: a bulizni vágyók az együttes legnagyobb slágereivel hangolódhatnak a csapat március 26-i budapesti koncertjére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában