Kemma.hu podcast

2024.02.12. 12:07

Kiállításokkal és kötettel készülnek a Tatavölgyiek - PODCAST

A tatavölgyi Alkotóművészek vezetője, Bánfi József festőművész és mentoráltja, a tehetséges fiatal Dr. Zinkné Trézl Adrienn volt stúdiónk vendége. Sugár Gabriella Bánfi Józsefet a művészcsoport idei terveiről kérdezte. Elhangzott: az Opel Szalonban már januárban megnyílik az első kiállításuk, ahol több tehetséges művész mutatkozik be.

Kemma.hu

Bánfi József festőművész és mentoráltja, dr. Zinné Trézl Adrienn volt stúdiónk vendége.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Az alkotók egy kiadvány létrejöttét is tervezik, ahol a mentoráltak mellett Bánfi József egykori tanítványai is bemutatkoznak. Dr. Zinkné Trézl Adrienn mindössze harmincegy esztendős, és igen tehetséges alkotó. Tizenéves korától alkot, s egy esztendeje dolgozik együtt Bánfi Józseffel, aki próbálja segíteni tanítványát. Adrienn többféle módon mutatja meg belső világát, állítása szerint kedvencei a csendéletek. Különleges technikával dolgozik: a színeket egymás után viszi fel a vászonra. Talán ennek köszönhető, hogy határozott ecsetvonalak láthatóak a képein. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában