Ünnepre hangolva

2023.12.21. 14:12

Betlehemet állítottak a komáromi Gesztenyés Óvodában, sok adventi programot tartottak

A helyi szervezetek és intézmények mellett a komáromi Gesztenyés Óvoda apróságai is az ünnepekre hangolódtak, hiszen ezúttal is leleplezték az intézmény betlehemét.

Körtvélyfáy Dina

– Óvodánkban évek óta várva várt pillanat a betlehem leleplezése, amelyhez kapcsolódóan sok közös programot szervezünk a szülők bevonásával – hangsúlyozta dr. Halászné Szeder Anikó, a Gesztenyés Óvoda igazgatója.

A délután folyamán a nagycsoportos gyerekek mutattak be ünnepi műsort, majd az óvoda termeiben klubdélutánt tartottak, ahol egy kis elemózsia és meleg tea mellett alkalom nyílt játékra és beszélgetésre.

Az adventi időszakban az intézmény munkatársai vásárt is szerveztek az óvodában, ahol kedves karácsonyi dekorációkat vásárolhattak az érdeklődők.

Az ünnep jegyében bábelőadás is érkezett a gyerekekhez Decemberi csillagok címmel, majd közösen feldíszítették az intézmény karácsonyfáját a dolgozók az ovisokkal és a szülőkkel. A fát Szabó István önkormányzati képviselő ajánlotta fel az intézmény számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában