Koncertek

2023.10.24. 11:30

Nagyot buliztak a Mirigyekkel a komáromiak (fotókkal)

Ezúttal az Irigy Hónaljmiriggyel és a Triász zenekarral lehetett szórakozni Komárom új buli-,rendezvény- és koncerthelyszínén, a Garden-Parkban.

Körtvélyfáy Dina

Korda György Reptér című dalának mirigyes változata is elhangzott Komáromban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvéyfáy Dina

A mirigyekre sokan voltak kíváncsiak, akik ezúttal a Sipos Péter, Kabai László, Molnár Imre, Csarnoki László alkotta felállásban léptek színpadra. A paródia dalok nagy sikert arattak, a színpadra idézték például Majkát, Jollyt, a ValMart és a Korda házaspárt is. Az érdeklődőket az sem zavarta, hogy szinte a koncert teljes ideje alatt csöpögött az eső, előkerültek az esőkabátok, esernyők is, de a hangulat végig pörgős maradt. A koncert után a zenekar tagjai közös fotókra is kaphatóak voltak.

A mirigyek után a Jankai Béla, Kálmán György és Sipos Péter által alkotott Triász együttes következett, a humoros dalokat felváltották a komolyabb hangvételű slágerek, ismert magyar zenekaroktól. A közönség hallhatott feldolgozott sok más mellett Edda-, 100 Folk Celsius-, és Dinamit-nótákat is.

Az általános vélekedés az volt, hiányzott már egy ilyen jellegű helyszín Komáromba, többen már a nyitóalkalomra is ellátogattak. A park végében felállított sátorban jól fogyott a sör, de már forralt borral is készültek a vendéglátók, hiszen az este már kissé hűvösnek ígérkezett. A felnőttek mellett a gyerekek is jól érezték magukat, többen közülük is táncra perdültek.

Ahogy arról már korábban is írtunk, a Garden-Parkban első alkalommal az Elektron Band és a komáromi, zeneiskolás fiatalokból álló, nemrégiben alakult Past Vibes is fellépett, egy héttel később pedig Takáts Tamás érkezett a Duna-parti városba. A szabadtéri helyszín tavasztól újra megnyit, a tervek szerint újabb nagyszabású koncertek várják majd az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában