Közel a természethez

2023.10.12. 20:30

Új koncerthelyszínt avattak Komáromban, az Elektron Band együttessel lehetett bulizni

Új koncerthelyszínt avattak a napokban Komáromban. A Garden Park Komáromban, a Városmajor utcában található, távolabb a házaktól, a természet közelségében. Első alkalommal a bulizni vágyók a helyi Elektron Band együttessel ünnepelhették a zenekar negyvenkettedik születésnapját.

Kemma.hu

Új koncerthelyszínt avattak Komáromban, az Elektron Band együttessel lehetett bulizni

Fotó: K.D.

Az Elektron Band előtt fellépett a Blues Walkers, majd az egykori komáromi zeneiskolás fiatalokból nemrégiben alakult Past Vibes érkezett. A csapat tagjai hangszereiken olyan népszerű dalokat is megszólaltattak, mint Korda György Reptér című slágere. Ezt követően Nagy Antónia Evelin következett, aki egyebek mellett több Amy Winehouse-dalt is hozott magával. 

Végül Az Elektron Band is színpadra lépett, népszerű külföldi és hazai slágerekkel pörgették fel a hangulatot. A bulin telt ház nem volt, de többen kíváncsiak voltak az új helyszínre és a fellépőkre. A résztvevők láthatóan kellemesen érezték magukat. Pénteken újabb koncerttel készülnek a szervezők, fellép a Takáts Tamás Blues Band, majd egy héttel később az Irigy Hónaljmirigy és a Triász.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában