Jászai Mari Színház

2023.06.02. 11:00

Kiváló darabok, sikeres fesztiválok várták az elmúlt évadban a Jászai látogatóit

A Jászai Mari Színház a 2022/2023. szezonban hat felnőtt bemutatót tartott. A kilenc gyerekeknek szóló előadás a Jászai Mari Színház saját produkciójában az Ágacska című zenés mesejátékkal egészült ki, melyet a színház az új évadban repertoáron tart.

Kemma.hu

A Shirley Valentine is szerepelt a MOST FESZT produkciói között

Forrás: jaszaiszinhaz.hu

A korábbi évadokban megkezdett tematikát folytatva, táncelőadások sorozatával is kedveskedtek a színházkedvelőknek a Jászai Mari Színházban. Összesen hat előadást láthatott a közönség.

Mint arról korábban beszámoltunk, az idén Magyarország adott otthont a 10. Színházi Olimpiának. Ennek kapcsán Tatabányán a Jászai Mari Színház a Kassai Állami Színház Liliom és a Szlovén Nemzeti Színház, Maribor Immaculata című előadását látta vendégül.

A MOST FESZT 2023. március 23. és 26. között a fesztivál történetében kilencedik alkalommal zajlott a Jászaiban. A monodrámákat és stúdiószínházi előadásokat felvonultató seregszemlén nyolc előadást láthatott a nagyérdemű.

A tatabányai teátrum a gazdasági környezet okozta nehézségekre reagáló intézkedés-csomagjának egyik elemeként, 2023 első két hónapjában csak a Kamaraszínházban játszott – összegezte az elmúlt évadot közleményében a tatabányai Jászai Mari Színház. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában