Kemma.hu podcast

2023.06.20. 10:56

Díjakat adtak át a Jászai Mari Színház évadzáróján - PODCAST

Megtartotta évadzáró társulati ülését június 15-én a Jászai Mari Színház. A hagyományoknak megfelelően átadták azokat a díjakat, amikkel az évad művészi teljesítményeit ismerik el. Díjat vehetett át Szakács Hajnalka, Crespo Rodrigo és Mikola Gergő. A Kemma podcastben velük beszélgettünk.

H.A.

A tatabányai színház társulati ülésén díjat vett át Mikola Gergő, Szakács Hajnalka és Crespo Rodrigo.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A közönség szavazatai alapján az évad legjobb előadása Joe Orton bohózata, a Polgárkukkantó lett Guelmino Sándor rendezésében, az évad legjobb színésznőjének járó díjat Szakács Hajnalka, az évad legjobb színészének járó díjat pedig Crespo Rodrigo vehette át. A társulat szavazatai alapján Szakács Hajnalkának az évad legjobb női alakításáért, Mikola Gergőnek pedig az évad legjobb férfi alakításáért járó Jászai Gyűrű-díjat adták át. Gergő még egy díjat is átvehetett, hiszen a Kemma.hu és a 24 óra által meghirdetett Az év színésze szavazáson a közönség őt szavazta meg a legjobbnak. A 2022/2023. évadban újra átadták a Jászaiért Díj, melyet Belházi Rezső színpadmester vehetett át.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában