roxxy

2018.05.05. 19:43

Újabb világsztár szántja fel Tatabánya legrockosabb színpadát

A tatabányai Roxxy Music Café az utóbbi időben számos nemzetközi szinten is jelentős előadót látott vendégül, a sor pedig most egy legendás hard rock zenésszel folytatódik.

kemma.hu

Forrás: Facebook/Marco Mendoza

A Roxxy már nem először kedvez a minőségi rockzenét kedvelőknek: a The Carburetors 2013-as, pirotechnikában gazdag koncertje és az L. A. Guns feelinges tavaly őszi bulija után újabb világhírű zenészt csábított Tatabánya leghangosabb klubjának színpadára. A Whitesnake és a Thin Lizzy zenekarok soraiban sztárrá avanzsált, sokak által a világ egyik legjobb rockbasszusgitárosának tartott amerikai fenomén, Marco Mendoza május 15-én érkezik megyénkbe harmadik szólólemezét, a Viva La Rock!-ot turnéztatva.

Az új album nyolc évvel elődje után jelenik meg, Mendoza ugyanis a különböző zenei projektjei mellett a családjára is elég időt akart áldozni. A Viva La Rockot két dán zenész, Soren Andersen gitáros és Morten Hellborn dobos segítségével rögzítette Mendoza, és a bőgősre olyannyira jellemző funk- és R&B-hatások mellett valódi rockzenét rejt, erről hamarosan – ismét – meggyőződhetnek magyar rajongói.

Mendoza ugyanis 2018-ban – egyedülálló módon – már harmadszor teszi tiszteletét hazánkban: március 4-én a budapesti Backstage Pubban zúzott, április 27-én pedig The Dead Daisies nevű csapatával játszott a Barba Negra Trackben. A Roxxy-s bulin a női énekessel nyomuló osztrák Black Cage melegít be Marcóék előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában