Gyógyulás

2024.07.05. 07:56

Bohócdoktorok és póniló is járt Kingánál

A baji kislánya koponyaműtét után küzd a felépülésért. Most a Bethesda Gyermekkorházban van édesanyjával, ahol bohócdoktorok látogatták meg a hét sztrókon átesett kislányt.

Kemma.hu

Kinga a tervek szerint két hetet tölt a Bethesda Gyermekkorházban, ahol intenzív terápián vesz részt. A sztrókok után speciális gépekkel mozgatják át a lábait és a kezeit, beállították a gyógyszereit, és még különleges vendégek is érkeztek Kingához, hogy minél előbb meggyógyuljon. 

A baji kislánya koponyaműtét után küzd a felépülésért. Most a Bethesda Gyermekkorházban van édesanyjával, ahol bohócdoktorok látogatták meg a hét sztrókon átesett kislányt.
A sztrókos kislányhoz bohócdoktorok látogattak, hogy vidámabb legyen a napja
Fotó: Beküldött

Először egy póniló látogatta meg a kislányt. A terápiás lovat kis segítséggel Kinga meg is simogathatta. Az állatok közelsége, és a meleg bundájuk érintése ugyanis bizonyítottan segít a betegek gyógyulásában

Küzdelem a sztrók után

Majd bohócdoktorok érkeztek a baji kislányhoz. A piros orrú látogatók mindent megtettek, hogy egy kis vidámságot vigyenek a Kinga és édesanyja napjaiba. Bár a mosoly elmaradt, a kislány a szemével követte a mókamesterek előadását. 

Ha a bohócdoktoroknak nem is, de Gabinak, Kinga édesanyjának sikerült mosolyt csalni kislánya arcára. Két hónap után most először látta az örömöt és ezzel együtt a reményt is Kinga tekintetében. A család most újra elkezdett bízni a csodában. Azt remélik, hogy a rendszeres fejlesztések segítségével tovább fog javulni a kislány állapota. Kinga ugyanis most nem tud beszélni, és járni se, de egyelőre önállóan még ülni sem képes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában