Celebmustra

2024.06.09. 19:36

Romantika a Puskásban, fergeteges koncertfotó - ilyen volt celebjeink hete

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a Follow the Flow tatabányai frontembere, Fura Csabi, a tatai exexatlonos, Esztergályos Patrik, Tatabánya judocsillaga, Csernoviczki Éva, a Balkan Fanatik együttese, valamint a dáridózás atyja, Galambos Lajos került.

Közbeszólt az időjárás

A tatabányai Fura Csé, Szakács Gergő és BLR alkotta Follow The Flow csapata hivatalos Instagram-oldalán tettek közzé egy videót, amelyen a hétvégi ítéletidő látható. Mint írták, egy fellépésre készültek éppen, amikor beütött a vihar, ami olyan erővel csapott le, hogy le is kellett fújni az egészet.

Hatalmas bulit csapott

Ismét egy koncertfotóval jelentkezett az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci. A népszerű előadó nemrég Budapesten, pontosabban Kispesten lépett fel, a Instagram-oldalán közzétett kép alapján igen népes közönség előtt.

Cukiságból jeles

Így kell megnyerni egy pár másodperces videóval az egész internetet.

Megtiszteltetés és öröm

A tatabányai olimpikon közösségi oldalán írt arról, mekkora megtiszteltetés számára, hogy a tatabányai sportlétesítmény immáron az ő nevét viseli. Csernoviczki Éva Instagram-posztban köszönte meg az elismerő támogatást.

Meglopták a bandát

Bejárta a napokban a közösségi médiát a Balkan Fanatik posztja, amelyben arról írnak, hogy ellopták a turnébuszukat a hangszereikkel együtt. A rendőrség már nyomoz az ügyben. A népszerű magyar zenekar június 15-én lép fel Dorogon.

Romantikus fotó a Puskásból

Párjával közös fotót posztolt Instagram-oldalára a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik. A kép helyszíne nem is akármi.

Bejelentésre készül a trombitás

Állítólag nagy bejelentésre készül június 14-én az ország Lagzi Lajcsija. Nem kizárt, hogy a víz-, gáz-, és áramlopásért 3 és fél évnyi börtönbüntetésre ítélt a mocsai trombitás azon a napon ki is léphet a büntetésvégrehajtási intézet kapuján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában