Jóakarók

2024.06.09. 12:21

Jótékonysági Cipőbörzét tartottak a KÖR tagjai

A Kisbéri Protestáns Kör (KÖR) ismét a jóakarók segítségét kérte. Most jótékonysági adománygyűjtést szervezett.

Kemma.hu

A KÖR tagjai elsőként a „Bakonyalja fővárosában” élő hölgyeket szólították meg. A jótékonysági gyűjtésük célja nem volt más, mint a helyi, segítést igénylő családok támogatása.

A jótékonysági felhívásra mintegy kétszázhúsz pár cipő érkezett
A jótékonysági felhívásra mintegy kétszázhúsz pár cipő érkezett
Fotó: facebook/Kisbéri Protestáns Kör

A jótékonyságra több településről érkeztek lábbelik

Az adománykéréssel a reméltnél sokkal többen segítettek. Mintegy kétszázhúsz pár női, gyermek, valamint cipő gyűlt össze, amelyek között voltak vadonatúj, újszerű és használt lábbelik is. A börzének a református gyülekezeti háza adott otthont. A segítsége többsége a kisbéri hölgyektől érkezett, de Hántáról, Ászárról, Császárról, Etéről, Keréktelekiről, Rédéről és még Bokodról is érkeztek felajánlások. A rászoruló családok már kiválasztották, sőt már át is vették a cipőadományokat. Minden esztendőben több alkalommal segítenek a KÖR tagjai jótékonysági adománygyűjtéssel, hogy a segítségre szoruló családok mindennapjait megkönnyítsék. Szerencsére a felhívások mindig célba érnek, hiszen a jóakarókból sincsen hiány a városban és a közeli településeken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában