Aszfaltozás

2024.06.13. 07:45

Felújítás után biztonságosabbá válik a közlekedés Nagysápon

Biztonságosabb, új aszfaltréteggel ellátott úton érkezhetünk meg a község központjába. Végéhez közeledik a nagysápi bekötőút felújítása.

Kemma.hu

Az előzetes terveknek megfelelően halad a nagysápi bekötőút felújítása – válaszolta megkeresésünkre Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője. A társaság korábban közölte lapunkkal, hogy a beruházás mintegy 1,3 kilométeres útszakaszt érint, a Magyar Falu Program keretében új aszfaltréteget kap az út. A munkálatokat nemrégiben Erős Gábor országgyűlési képviselő is megtekintette Balogh Miklós polgármester társaságában.

Biztonságosabb, új aszfaltréteggel ellátott úton érkezhetünk meg a község központjába. Végéhez közeledik a nagysápi bekötőút felújítása.
Végéhez közeledik a felújítás, már csak a burkolati jelek hiányoznak az úttestről.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Pécsi Norbert Sándor elmondta: az előkészítő és a gépi aszfaltozási munkák már elkészültek, a nyílt vízelvezető rendszer tisztítása is megtörtént. Jelenleg a befejező kézi aszfaltozási munkálatokat végzik munkatársaik, majd a padkarendezési és a burkolatjel festési munkák következnek. Hozzátette: néhány héten belül befejeződik a projekt és valamennyi munkafázist is lezárhatnak addig. Ugyanakkor a közlekedők jelenleg is zavartalanul vagy kis mértékű korlátozásokkal mellett vezethetnek ezen a szakaszon. A beruházás lezárultáig az autósok türelmét és megértését kérik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában