Kampány

2024.05.30. 19:35

Családi szálak kötik Tuzson Bence minisztert a Kisbéri járáshoz

Fontos állomása volt Kisbér a Fidesz-KDNP kampányának. Kedden Orbán Viktor miniszterelnök, csütörtökön pedig Tuzson Bence igazságügyi miniszter érkezett a településre.

Kemma.hu

Családi szállak is kötik Tuzson Bence igazságügyi minisztert a Kisbéri járáshoz. Többek között erről is szó esett a csütörtökön késő délután tartott fórumon, ahol megtelt kisbériekkel a művelődési központ. 

Fontos állomása volt Kisbér a Fidesz-KDNP kampányának. Kedden Orbán Viktor miniszterelnök, szerdán pedig Tuzson Bence igazságügyi miniszter érkezett a településhez.
Kampányjáró körútja véghajrájában Kisbérre érkezett Tuzson Bence igazságügyi miniszter, akit családi szálak is kötnek a járáshoz
Fotó: ZM / Forrás: 24  Óra

 

Kampányjáró körútja véghajrájában Kisbérre érkezett Tuzson Bence miniszter, akit Sinkovicz Zoltán polgármester látott vendégül és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő mutatott be a közönségnek. A résztvevők többek között megtudhatták azt is, hogy a miniszter nagymamája Súron volt patikus, így nem közömbös számára a Kisbéri járás.

Tuzson Bence a választás tétjéről is beszélt

– Nem volt még olyan választás, ami ennyire belénk hatoló választás lett volna. Nagyanyámat szeretném idézni, aki elmesélte, hogy 1944-ben egy kávézóban ülve, Budapesten beszélgettek ismerőseivel, amikor egyikük megkérdezte tőle, hogy miért beszél háborúról, amikor Budapesten nyugodtan kávézgatnak, nincs itt semmi baj. Rá pár hétre azonban megérkeztek a katonák, megérkezett a háború – idézte fel a családi anekdotát a miniszter arra utalva, hogy a június 9-i választáson arról kell dönteni, hogy akarunk-e egy újabb háborút.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában