Fenntarthatóság

2024.05.01. 19:00

Még lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek. Az ország legrégebbi környezetszépítő versenyére ebben az évben is öt kategóriában várja a nevezéseket a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A Virágos Magyarország verseny szervezőbizottsága és a Magyar Turisztikai Ügynökség 2024-ben 31. alkalommal hirdette meg környezetszépítő pályázatát, amelyre a nevezési határidő meghosszabbítását követően több mint két héttel tovább, május 20-ig várják a helyi közösségek jelentkezéseit. Az elmúlt években bevezetett új díjkategóriák sikereire alapozva idén is a fenntarthatóságé és a közösségeké a főszerep. Másodszor hirdetnek majd győztest az „Év zöld innovációja” kategóriájában, amellyel a települések fenntarthatósági törekvéseire szeretnék a szervezők irányítani a figyelmet. Emellett ismét várják a jelentkezőket a jubileumi évben megújult „Virágzó közösség” díjra is. Az elmúlt évek hagyományait folytatva 2024-ben sem kizárólag teljes településképpel lehet elismerésre számítani: különféle tematikus díjak is gazdára találnak majd, díjazzák például az év fasorát és óvodakertjét, illetve a legvirágosabb főteret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában