Körút

2024.05.24. 21:38

Szinte mindent megígért Magyar Péter a tatabányai kampányrendezvényén

Magyar Péter tatabányai kampányrendezvényén azt állította, hogy a Fő térre igyekvő politikai szimpatizánsait kitiltották az egyik kávézóból. A Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA) alelnöke Felcsút, Hatvanpuszta és Bicske után Tatabányára érkezett és Jó szerencsét! felkiálltással üdvözölte politikai szimpatizánsait.

Kemma.hu

Magyar Péter szerint rengeteg a teendő és nem lesz könnyű dolguk

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Miként Magyar Péter fogalmazott: Kiprich József városában is rengeteg a teendő és nem lesz könnyű dolguk az esetleges kormányváltás után. Szerinte olyan, mintha bicikli indulna harckocsi ellen. Azt ígérte, ha a választók úgy ítélik meg, bevezeti az igazságos politikát. Jobbít az egészségügyi dolgozók, a fiatalok, a nyugdíjasok, a családok és a bányászok – ahogy fogalmazott, ha még vannak – helyzetén. 

Magyar Péter szerint rengeteg a teendő és nem lesz könnyű dolguk
Magyar Péter szerint rengeteg a teendő és nem lesz könnyű dolguk
Fotó: F. P.  / Forrás: 24 Óra

Jól tudja – mondta – hogy a sorok között vannak „fideszes trollok”, és nekik is üzent: a lejáratására fordított 2 milliárd forint nem lesz elegendő. A párt vezetője szinte mindent megígért, végül stábjával elindult abba a bizonyos tatabányai kávézóba. A pincérek elnézést kértek tőle és helyhiányra hivatkoztak. Legközelebb Kisbéren, Tatán és Esztergomban lehet majd vele találkozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában