Gyereknap

2024.05.28. 06:11

Lurkó-kupa: versenybe szálltak a kis horgászok

Csaknem harminc kisgyermek fogott horgászbotot Komáromban. Idén is megrendezték ugyanis a gyermeknapi Lurkó-kupa horgászversenyt.

Körtvélyfáy Dina

A Rüdiger-tó partján sok szülő, nagyszülő szurkolt a gyerekeknek. A hagyományos Lurkó-kupa horgászversenyre ezúttal huszonnyolcan neveztek.

A Lurkó-kupa horgászversenyen huszonnyolcan vettek részt
A Lurkó-kupa horgászversenyen huszonnyolcan vettek részt
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A gyerekek három korcsoportban versengetek egymással. A kisebbeknél a darabszám számított, míg a nagyobbaknál már a tömeg. A helyezések mellett a legnagyobb halat fogó is különdíjat kapott.

Komáromi Horgász Egyesület eseményén a gyerekek a felajánlások jóvoltából péksüteményt és innivalót is kaptak, a helyezettek pedig értékes nyereményekkel gazdagodtak.

A horgászversenyen az alábbi eredmények születtek. Óvodás korcsoport: 1. Kiss Izabella, 2. Csaja Csenge, 3. Horváth Mira Bella. Általános iskola alsó tagozat: 1. Szalay Veronika, 2. Tamasics Nándor és Géringer László. Általános iskola felső tagozat: 1. Greguss Marcell, 2. Petőcz Simon, 3. Tóth Kristóf. A legnagyobb halat Petőcz Simon fogta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában